Inscripcions obertes a l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'EMTSC ofereix cursos per a totes les edats / Font: EMTSC

L'EMTSC ofereix cursos per a totes les edats / Font: EMTSC

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) comença a preparar el segon quadrimestre i obre fins al 25 de gener les inscripcions. Els cursos estan dividits per grups d'edats que van des de la iniciació, amb dos anys, fins a cursos per a adults. Les inscripcions es poden fer a través del web de l'escola o enviant un mail a emtsc@emtsc.cat.

L'EMTSC treballa per a la promoció de la música i la cultura popular i tradicional a través de la formació i les activitats. Durant l'any, l'escola programa cursos per a totes les edats, com el Patatuf, enfocat a nens de dos a cinc anys; la Cirereta, per a nens de sis a set anys, on es fa una roda per tots els instruments; i llenguatge musical per a totes les edats a partir dels vuit anys.

Paral·lelament, l'escola ofereix també cursos específics d'instruments: flabiol, gralla, timbal, violí, acordió diatònic i sac de gemecs.

Les inscripcions per al segon quadrimestre estaran obertes fins al 25 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.