Luis Pardo s'endinsa en la ment dels santcugatencs amb l'espectacle 'En tu mente'


  • Comparteix:

Luis Pardo en un moment de l'espectacle

Luis Pardo en un moment de l'espectacle

El mentalista Luis Pardo ha jugat aquest dissabte amb la ment del públic del Teatre-Auditori i ha demostrat que el control del subconscient pot dur a coses extraordinàries. Basant-se en la psicologia i la comunicació no verbal, Pardo ha presentat 'En tu mente', un espectacle modern on s'han pogut veure totes les facetes del mentalisme: telepatia, transmissió de pensament, telekinesis i, fins i tot, connexions amb el més enllà. El muntatge, que tenia les entrades exhaurides des de fa més d'un mes, ha tingut la participació constant del públic, que ha acabat ovacionant Pardo dempeus.



'Els éssers humans rebem 400.000 milions de dades d'informació cada dia a través dels cinc sentits, però només en som conscients de 2.000. La resta, es queden al subconscient'. Amb aquesta afirmació Luis Pardo ha pujat a la Sala Escenari del Teatre-Auditori per demostrar al públic santcugatenc tot el poder que s'amaga a la ment humana.

Durant més de dues hores, Pardo ha ofert un exercici magistral de mentalisme que ha passat per totes les facetes del gènere. Doblegar forquilles amb la ment, endevinar números, detectar els tics que emet el cos humà quan es menteix o connectar amb el més enllà són alguns dels números que s'han pogut veure a l'equipament municipal i que han captivat un públic totalment entregat.

Sobre un escenari pràcticament nu i amb una llum quasi inexistent, Pardo ha anat teixit l'espectacle amb la col·laboració constant del públic. Com explica el mentalista, aquest és un dels seus espectacles més participatius.

Luis Pardo

El principal protagonista és el públic. Jo sóc, per dir-ho d'alguna manera, el mestre de cerimònies. És un espectacle que no és visual, és molt mental. Es mouen i es veuen les sensacions.


Des del primer moment Pardo ha guiat els assistents a través dels números, deixant palès que la màgia no existeix i que tot es basa en la psicologia i en el saber llegir el llenguatge no verbal. L'artista explica que avui en dia no es pot enganyar el públic.

Luis Pardo

Els escèptics s'ho passen molt bé, perquè veuen una altra manera de fer mentalisme. Vendre que tens poders i que estàs per sobre la gent és antic, la gent no ho vol. Ho has de presentar tal com és.


El públic santcugatenc ha assistit atònit a aquest espectacle sensorial d'un dels millors mentalistes del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.