Jaume Pla repassa avui la seva trajectòria al Teatre-Auditori amb 'Abans que pugi el teló'


  • Comparteix:

Jaume Pla, moments abans d'un assaig

Jaume Pla, moments abans d'un assaig

'Abans que pugi el teló' arriba aquest dijous al Teatre-Auditori a les nou del vespre amb format de Sala Escenari. Es tracta d'una dramatúrgia que l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre ha escrit expressament per retre homenatge a l'actor santcugatenc Jaume Pla. Pla, de 87 anys, és un dels actors en actiu de més edat i amb una trajectòria més llarga a l'escena catalana.



'Abans que pugi el teló' explica la història d'un actor d'edat avançada que està a punt de viure la nit més difícil de la seva vida, la nit en què s'ha d'acomiadar dels escenaris i dir adéu per sempre als personatges que ha interpretat al llarg de més de 60 anys. D'aquesta manera, l'actor santcugatenc tancarà una vida lligada als focus i, en menor mesura, a la càmera. Per Pla, l'escenari és la seva passió.

Jaume Pla

El teatre et dóna caliu, la mida, sents el públic com respira, com plora i com riu. Això no té preu. Ni el cinema ni la televisió tenen això.


L'escriptor i dramaturg santcugatenc Víctor Alexandre signa un text al servei de Pla. Per l'autor, es tracta d'un regal a una persona estimada.

Víctor Alexandre

És un regal a un amic perquè ell pugui mostrar el seu talent després de 60 anys de teatre.


El muntatge té una durada d'una hora i vint minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.