'La gran apuesta', 'Alvin y las ardillas' i el més nou de Sorrentino, principals estrenes de cinema de la setmana


  • Comparteix:

Ryan Gosling, Steve Carrell, Brad Pitt i Christian Bale, protagonista de 'La gran apuesta'

Ryan Gosling, Steve Carrell, Brad Pitt i Christian Bale, protagonista de 'La gran apuesta'

Els cinemes de Sant Cugat acullen aquesta setmana l'estrena de quatre pel·lícules. Les sales Yelmo i Cinesa projectaran 'La gran apuesta' i 'Alvin y las ardillas: Fiesta sobre ruedas'. A més, a Yelmo es podrà veure la pel·lícula de ciència-ficció 'La quinta ola' i el més nou de Paolo Sorrentino, 'La juventud', amb els veterans Harvey Keitel i Michael Cane.

ESCOLTA-HO

'La gran apuesta'
El director Adam McKay dirigeix aquest film protagonitzat per Brad Pitt, Steve Carrell, Christian Bale i Ryan Gosling, que donen vida a quatre personatges que constaten que les grans institucions no reconeixen el col·lapse de l'economia i decideixen posar el sistema a prova. Basat en el llibre homònim de Michael Lewis, la història reflexiona sobre la fallida de la borsa del 2008 que va comportar l'actual situació econòmica.

El film, amb cinc nominacions als Òscars incloses millor pel·lícula i director, es pot veure a Yelmo doblada i a Cinesa, que també l'ofereix en versió original subtitulada en castellà.




'Alvin y las ardillas: Fiesta sobre ruedas'
Els esquirols Alvin, Simon i Theodore veuen com la relació amb Dave perilla, ja que sospiten -de forma errònia- que vol declarar-se a la seva nova xicota, que viu a Nova York. La quarta entrega d'aquesta saga que combina animació amb imatge real es pot veure als dos cinemes de la ciutat doblada al castellà.




'La juventud'
El prolífic i cèlebre director italià Paolo Sorrentino ('La grande bellezza') estrena aquesta pel·lícula que explica la història d'un director d'orquestra i un de cinema, interpretats pels veterans Michael Cane i Harvey Keitel, que busquen inspiració en un hotel als Alps. Es tracta d'un film que ha dividit la crítica i que aborda l'evolució dels protagonistes i de les relacions amb les seves famílies i la resta d'hostes de l'hotel.

El film es pot veure als cinemes Yelmo.




'La quinta ola'
El toc fantàstic de la setmana el posa 'La quinta ola', que trasllada l'espectador a una Terra envaïda per extraterrestres on una jove tracta de trobar el seu germà petit en un món on tothom intenta sobreviure. És una pel·lícula basada en el primer llibre de la trilogia escrita pel nord-americà Rick Yancey.

La pel·lícula es pot veure a les sales dels cinemes Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.