El Circ Raluy i la Compañía Nacional de Danza, plats forts de la programació OFF del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La programació OFF del Teatre-Auditori ja està en marxa / Foto: Ajuntament

La programació OFF del Teatre-Auditori ja està en marxa / Foto: Ajuntament

La programació OFF del Teatre-Auditori ja ha arrencat i fa una aposta per la música, la dansa, el circ i les xerrades. Entre els espectacles que presenta aquesta proposta, hi destaquen el muntatge 'Altius' del Circ Raluy, l'actuació de la maga Melanie i el muntatge 'Don Quijote' de la Compañía Nacional de Danza (CND).

Com és habitual, l'equipament municipal trasllada part de les seves propostes a diferents espais per acostar el món de l'espectacle a tots els barris. D'aquesta manera, el Teatre de Mira-sol, la plaça de Victòria dels Àngels i la Biblioteca Central Gabriel Ferrater es converteixen en escenaris d'aquesta iniciativa.

El director de l'equipament, Pep Tugues, ha destacat que amb la programació OFF 'no hi ha excusa' per no consumir cultura.

Pep Tugues

Aquest 'alimentar l'ànima' que volem fer des del Teatre-Auditori el volem fer d'una forma fàcil, tot descobrint per la via de la cultura que podem alimentar-nos millor.


La màgia tindrà una presència destacada a l'OFF amb l'espectacle per a tota la família 'Amazing', protagonitzat per la il·lusionista Melanie i dirigit pel mag Lari, que arribarà el 28 de febrer al Teatre de Mira-sol. Els mags Pere Miró i Struc completen, amb les seves actuacions al Cafè Auditori, el ventall d'aquesta disciplina.



La programació alternativa del Teatre-Auditori porta a Sant Cugat, una vegada més, el món del circ de la mà dels Raluy, que presenten el seu espectacle 'Altius' del 18 d'abril a l'1 de maig al parc de Can Vernet. Es tracta d'un muntatge que s'apropa a totes les disciplines circenses, des de les acrobàcies fins als pallassos, passant per l'equilibri i la fantasia.

La Compañía Nacional de Danza és un dels noms destacats de la programació, ja que el Teatre-Auditori ofereix descomptes als abonats per veure la representació 'Homenatge a Granados' al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 9 de març. Aquesta agrupació tancarà la programació del Teatre-Auditori amb les representació de 'Don Quijote' el 28 i 29 de maig.

La música també és protagonista en la programació OFF amb actuacions com la de María García, el Jaume Vilaseca Trío i Anna Luna. La pianista santcugatenca Cristina Casale, guanyadora del Premi Internacional de la Creativitat al Piano, parlarà, en un sessió de 'Parlem de...', de l'espectacle 'Sang a les venes'. La funció arribarà al Teatre-Auditori el 12 de maig i incorpora peces de Chopin, Brahms i Piazzolla, entre altres.



L'OFF es completa amb els cicles Jazzenviu i amb els Cicles de Cinema a Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.