Els districtes viuran el Carnaval amb rues, música, concursos i àpats populars


  • Comparteix:

Imatge del Carnaval de Mira-sol de l'any passat

Imatge del Carnaval de Mira-sol de l'any passat

Els districtes proposen per celebrar el Carnaval diferents rues, balls, música, àpats populars i concursos de disfresses. Les activitats tindran lloc entre el divendres 5 i el diumenge 7 de febrer a diversos espais de Mira-sol, les Planes i la Floresta.

Mira-sol
El divendres 5 de febrer, de dos quarts de cinc a les sis de la tarda, el Casal del districte acull el Carnaval infantil. Totes les famílies es reuniran davant l'escola Catalunya i iniciaran la rua a peu acompanyada d'una batucada per diferents carrers del barri fins arribar al pati del Casal de Mira-sol, on s'oferirà xocolata desfeta per a tothom i es farà un concurs de disfresses. Els guanyadors del concurs de disfresses i comparses s'emportaran dues entrades per a qualsevol espectacle de la programació cultural 'De prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). La festa està organitzada per l'AMPA de l'escola Catalunya i el Casal de Mira-sol. El recorregut de la rua passarà pels carrers de Vitòria, Pompeu Fabra i Verge del Roser.

L'endemà, tindrà lloc el Carnaval de Mas Gener, organitzat per l'associació de veïns. Arrencarà a les sis de tarda amb la rua, que sortirà de la plaça de Mas Gener i passarà pels carrers d'Aragó, avinguda de Can Cabassa, Andes, camí Verge del Roser, Mallorca, passeig del Nard, Gomera i l'avinguda de Mas Gener. En acabar, se celebrarà el ball de Carnestoltes a la Masia de Mas Gener, on tindrà lloc el concurs a la millor disfressa i a la millor comparsa, i el sopar popular obert a tothom.

Les Planes
El Carnaval infantil de les Planes serà diumenge 7 de febrer a partir de dos quarts de dotze del migdia a les pistes esportives del districte. La Comissió de Festes de les Planes organitza un programa familiar amb una rua, animació a càrrec de Jaume Barri, el lliurament de premis a les millors disfresses i el judici del Rei Carnestoltes, que serà a un quart de dues de la tarda. Després està previst un pica-pica popular. El recorregut de la rua sortirà de la plaça Coll de la Creu d'en Blau i passarà pels carrers de Molí, Vista Alegra, passatge del Pi i Doctor Modrego per arribar a les pistes.

La Floresta
El Carnaval infantil de la Floresta es concentra el divendres 5 de febrer a la tarda, d'un quart de cinc a les vuit del vespre, a l'escola La Floresta. El programa arrencarà amb una xocolatada per a tothom i l'animació del grup els Somiatruites. També hi haurà un concurs de disfresses i ball. La festa està organitzada per El Senglar Cultural i l'AMPA de l'escola La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.