El Grup Mediterrània estrenarà l'any al 1r Festival de Sant Vicenç de Castellet


  • Comparteix:

Actuació del Grup Mediterrània / Foto: Grup Mediterrània

Actuació del Grup Mediterrània / Foto: Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània es prepara per a la primera actuació de l'any al Festival de Sant Vicenç de Castellet. La cita serà diumenge vinent a les sis de la tarda, a la sala polivalent de Can Solà. Els dansaires compartiran escenari amb l'Esbart Santvicentí i l'Esbart Marbonleny de les Preses, dues formacions amb les quals coincideixen per primera vegada.

Es tracta de la 1a edició d'aquest festival de danses folklòriques dels Països Catalans. Un dels membres del Grup Mediterrània i coreògraf de la companyia, David Gil, s'ha mostrat satisfet per haver-hi estat convidats.

David Gil

És una oportunitat per mostrar les nostres danses i estem contents que hagin pensat en nosaltres per convidar-nos. A més, de poder-nos enriquir amb els altres esbarts.


A la cita a la comarca del Bages, el Grup Mediterrània portarà balls del repertori clàssic com 'Divertiments' i 'Aires de la terra alta', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.