Sant Cugat acollirà aquest estiu un Curs Internacional de Cant per a professionals


  • Comparteix:

Estarà dirigit per Xavier Baulies, director de la Coral del CMSC

Estarà dirigit per Xavier Baulies, director de la Coral del CMSC

L'Escola de Música Victòria dels Àngels acull aquest estiu el primer 'Curs Internacional de Cant' sota la direcció de Xavier Baulies, director de la Coral del Club Muntanyenc. Entre el 12 i el 17 d'aquest mes professionals del cant i la veu tindran l'oportunitat de formar-se i perfeccionar a través del domini, per exemple, de la tècnica Alexander.

El curs, dividit en dos nivells, està dirigit a alumnes de cant i comunicadors o professionals de la veu. Els alumnes rebran durant una setmana classes magistrals, sessions individiuals i la possibilitat d'endinsar-se en el perfeccionament de la Tècnica Alexander. Es tracta d'un mètode pràctic per millorar el control sobre el propi cos i la respiració.

La coordinadora del curs, Isabel Caragol, ha explicat per el curs està pensat per a professionals del cant, estudiants, directors de cors però també per a comunicadors i professionals de la comunicació:

Isabel Caragol

El curs està dirigit a alumnes de cant i a professionals de la veu en general.


El seminari, que es desenvoluparà a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, en horari de matí i tarda, té un preu 350 euros, tot i que hi ha la possibilitat de participar, per 150 €, com a oïent. Caragol ha explicat que s'espera que de les 40 places, un percentatge sigui ocupat per gent procedents d'altres països:

Isabel Caragol

Hem fet molta publicitat a Portugal, França i Itàlia. Suposo que la majoria seran de Catalunya però hi haurà presència de gent de fora.


El curs, dirigit per Xavier Baulies, director de la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc, compta amb el suport de Camerata Sant Cugat i l'Ajuntament. Entre els professors participants, Mariona Benet (soprano), Olga Serra (soprano), i el mateix Xavier Baulies. També participaran, com a conferenciants, Roger Alier i Pedro Clarós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.