Valldoreix celebra avui el Carnaval amb la rua de Carnestoltes

Detall del cartell del Carnaval

Cultura

Publicat el 7/feb/16 per Alba Triadó / Sergio Morales

Valldoreix celebra aquest diumenge el Carnaval amb una rua i el concurs de disfresses. La iniciativa, organitzada per l'EMD i les associacions veïnals i culturals, començarà a les deu del matí a la plaça de l'Estació, on també hi haurà una xocolatada per a tothom i animació musical.

Primer es faran les inscripcions al concurs de disfresses, que s'allargaran fins dos quarts d'onze. En paral·lel, els valldoreixencs podran participar de deu a onze del matí, al mateix espai, al taller de trompetes que donarà el tret de sortida a la música de la jornada. A les onze del matí, la percussió prendrà el relleu musical per començar a fer gresca.

És el segon any que el Carnaval de Valldoreix organitza una rua i música amb percussió. El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat que espera que enguany la festa torni a ser un èxit.

Joaquim Castelló

L'any passat va ser el primer que ho vam fer i va anar molt bé. Aquest any ho fem d'una altra manera per fer proves i donar el màxim de color i so a aquesta rua.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La rua pels carrers del territori començarà quan passin 20 minuts de les onze del matí. Serà aleshores quan les comparses començaran la ruta cap a la plaça del Casal de Cultura.

En cas de pluja les activitats es traslladaran a la Nau de Cultura.