Espais d'Art crea un fons col·lectiu de les galeries per acostar l'art als santcugatencs


  • Comparteix:

L'objectiu és crear un fons d'art comú que faciliti l'adquisició de les obres

L'objectiu és crear un fons d'art comú que faciliti l'adquisició de les obres

Les galeries que integren l'associació Espais d'Art de Sant Cugat han unit el seu fons artístics per crear un club que faciliti l'adquisició de quadres als socis d'aquesta nova entitat. Aquesta iniciativa, que es presentarà durant la celebració de La Nit de l'Art, té l'objectiu d'acostar els santcugatencs als circuits artístics.

Dins la seva política de fer més accessible l'art als ciutadans, Espais d'Art ha decidit crear un club de socis a través del qual els interessats puguin disposar de tota la informació d'aquestes galeries. A través d'una aportació mensual de 50 euros, el soci d'aquesta nova entitat tindrà accès a tots els catàlegs de la temporada i la possibilitat de participar en totes les activitats que es programin.

La responsable de l'Espai Lluís Ribas, integrant d'Espais d'Art, ha explicat que formar part d'aquest club té moltes avantatges perquè et dona més facilitats a l'hora de comprar un quadre. Magda Busquets:

Magda Busquets

Tu vas pagant uns diners cada mes, i quan vulguis efectuar una compra ja tens un racó de diners per poder finançar el pagament


A banda d'això, les galeries donen la possibilitat a l'usuari de gaudir de diverses avantatges complementàries, en funció de la galeria on efectuïn la compra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.