L'ambaixada espanyola retira la senyera de la presentació d'smartCAT a l'Índia


  • Comparteix:

Imatge de la conferència abans de retirar-se la bandera / Foto: Jordi Puigneró

Imatge de la conferència abans de retirar-se la bandera / Foto: Jordi Puigneró

La delegació catalana al Global Business Summit de l'Índia, amb el santcugatenc Jordi Puigneró al capdavant, s'ha vist obligada a treure la senyera de la seva presentació d'smartCAT. L'ambaixada espanyola ha instat els representants del govern a retirar la bandera o posar-ne també una de l'Estat espanyol. Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, ha qualificat de 'vergonyosa' l'actuació de l'ambaixada espanyola.




Segons ha pogut saber Cugat.cat, inicialment els representants catalans no han accedit a retirar la senyera, però una membre de l'ambaixada espanyola ha parlat amb l'organització de l'esdeveniment, que se celebra a Nova Delhi. Finament, s'ha retirat la senyera de la conferència, que presentava Jordi Puigneró, per evitar conflictes.

El líder de Democràcia i Llibertat al Congrés espanyol, Francesc Homs, ha assegurat aquest diumenge que demanaran 'explicacions' al ministeri d'Exteriors sobre aquesta actuació de l'ambaixada a l'Índia. Homs ha qualificat l'incident d''intolerable, indignant i antidemocràtic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.