El Cor Infantil Sant Cugat interpreten el tema d'obertura del nou film de Harry Potter en català


  • Comparteix:

'Harry Potter i el presoner d'Azkaban' s'estrenarà el dia 24

'Harry Potter i el presoner d'Azkaban' s'estrenarà el dia 24

El Cor Infantil Sant Cugat s'encarrega de doblar el tema musical d'obertura de la versió catalana de la pel.lícula 'Harry Potter i el presoner d'Azkaban'. A banda d'aquest projecte, l'entitat està treballant en el muntatge del seu pròxim disc compacte de música pop que s'estrena el dia 28 dins la Festa Major.

La tercera entrega de les aventures de Harry Potter tindran segell santcugatenc, en la seva versió catalana. Els membres del Cor Infantil de Sant Cugat participen en l'enregistrament de la cançó inicial que obre 'Harry Potter i el presoner d'Azkaban', que dirigeix el mexicà Alfonso Cuarón.

Els directors del cor, Martí Marín, Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer, han acompanyat els nens en aquest projecte, tot i que no es la primera vegada que l'entitat realitza treballs d'aquest tipus. El fundador del Cor Infantil, Martí Marín ha afirmat que l'enregistrament ha estat una experiència inoblidable pels nens:

Martí Marín

Ha estat una gran oportunitat pels nens, tot i que s'hafet a correcuita. Ha estat un regal per abans del'estiu


A més, el Cor Infantil Sant Cugat està treballant en el muntatge d'un nou disc de música pop que es presentarà properament. Martí Marín:

Martí Marín

Ens ho hem passat pipa, perquè hem fet un disc 'a lo gran', que porta moltes sorpreses


La gravacions del tema d'obertura de 'Harry Potter i elpresoner d'Azkaban' s'ha fet a l'estudi 'Sonoblock', de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.