'L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta', avui al Cicle de Cinema en família


  • Comparteix:

Una imatge del cartell

Una imatge del cartell

El film 'L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta' és el protagonista d'aquest diumenge al Cicle de Cinema en família. La història és la segona part de la tetralogia 'Les quatre estacions al regne d'Escampeta' i explica com la filla i els amics de la reina Eloïsa volen impedir que es casi amb Bonifaci, un home mentider i poc fiable. La projecció es farà a les dotze del migdia a Cinesa i el preu de l'entrada és de quatre euros.



El CINC
El Cicle de Cinema en família és el nom santcugatenc del Cicle de cinema infantil en català, El CINC, que organitza la Generalitat. La proposta arriba de nou a la ciutat amb una sessió matinal cada primer diumenge del mes.

El pròxim sis de març, a les dotze del migdia, es projectarà 'Panthom Boy', una pel·lícula francesa que explica les aventures d'un oficial de policia que vol salvar a la ciutat d'un gran perill.

El cicle, que ja té 16 anys d'existència, allargarà fins el juliol el programa.

El CINC, és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que té com a objectiu fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. A més de a Sant Cugat, el cicle s'estén per 45 localitats més arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.