El Ball de Gitanes fa petita la plaça d'Octavià amb 264 balladors


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes ha tornat a batre aquest dissabte el rècord de participació. Enguany, s'han aplegat 264 balladors, 56 més que l'any passat, que han omplert la plaça d'Octavià en una ballada multitudinària.

Els 264 balladors també han aconseguit aplegar un públic nombrós a la plaça. Una de les membres de la comissió de Gitanes, Esther Madrona, ha destacat que cada any hi ha balladors nous, una prova que l'activitat està consolidada a la ciutat.

Esther Madrona

Cada any ens sorprenem perquè hi ha molta gent que balla per primera vegada, això vol dir que el ball ja està arrelat a Sant Cugat.


Abans del multitudinari ball, els dansaires han recorregut els carrers del centre de Sant Cugat en quatre cercaviles que han acabat a la plaça de Pep Ventura. Allà, els participants han agafat forces amb un esmorzar. Alguns balladors expliquen així els sentiments contradictoris de nervis i il·lusió abans de començar la ballada.

Balladors

No tenim nervis, estem eufòrics. / Sempre hi ha nervis, però jo fa cinc anys que ballo i ja és un costum. / Sempre hi ha un punt de nerviosisme, tot i que és un ball fàcil.


El creixement continu de balladors fa cada vegada més petita la plaça d'Octavià. Tot i així, l'organització assegura que no canviaran el lloc per falta d'un espai més ampli al centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.