Vida i mort es donen de la mà al Teatre Auditori amb el muntatge 'Wit'


  • Comparteix:

Sardà dóna vida a una dona que, davanat la malaltia i la mort, s'aferra a la ironia i a l'amor per la literatura

Sardà dóna vida a una dona que, davanat la malaltia i la mort, s'aferra a la ironia i a l'amor per la literatura

La ironia ha estat la gran protagonista d'aquest cap de setmana al Teatre Auditori. El muntatge 'Wit', protagonitzat per Rosa Maria Sardà, ha omplert el teatre santcugatenc d'un regust agredolç on la vida i la mort es donen de la mà i s'interpel·len amb una bona dosi d'humor. Més de 400 persones han pogut riure i patir amb aquesta obra que arribava a la nostra ciutat avalada pel gran èxit de públic i de la crítica.

'Wit' vol dir ingeni, cordura, subtilesa. Aquestes són precisament algunes de les característiques de la doctora Vivian Bearing, una professora de literatura que s'enfronta a un càncer en fase terminal amb un gran sentit de l'humor i una ironia que li permeten viure la seva malaltia amb

Interpretada per Rosa Maria Sardà, la protagonista del muntatge ens permet reflexionar sobre la vida i la mort i també sobre la manca de preparació que tenim les persones per afrontar una situació que ens ha d'arribar a tots.

Rosa Maria Sardà

Jo crec que la gent pensa que només es moren els altres, però els altres som tots.


En el cas de 'Wit', aquestes reflexions es barregen també amb l'amor per la literatura i sobretot pel poeta anglès del segle XVII, John Done. Per a la protagonista, aquest amor per la paraula i l'ensenyament l'acompanyen i l'ajuden en aquest moment tan difícil d'encarar la mort.

Rosa Maria Sardà

Per damunt de tot prima l'amor d'aquesta dona per la paraula i l'ensenyament.


El muntatge 'Wit' està dirigit per Lluís Pasqual i es basa en el text de la britànica Margaret Edson. Pel que fa al repartiment, al costat de Sardà actuen Fernando Guillén, Mercè Ponsa, Dora Santacreu i Pau Miró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.