Els Jocs Florals de la Gent Gran registren més participació que mai


  • Comparteix:

L'alclade ha calusurat les jornades destacant l'emotivitat d'aquesta festa

L'alclade ha calusurat les jornades destacant l'emotivitat d'aquesta festa

Èxit de participació a la 22ena edició dels Jocs Florals per la Gent Gran del Vallès Occidental que organitzen cada any la Llar d'Avis i el Casal de la Gent Gran de la nostra ciutat. En total, s'han entregat prop d'una vintena de premis distribuits en la categoria de poesia, narrativa i humor.

Un any més, els col·lectius de gent gran de Sant Cugat han celebrat han organitzat uns jocs florals a nivell de tota la comarca.

En aquesta edició, la presidenta del Casal de la gent Gran, Roser Asencio ha valorat molt positivament la participació, ja que segons ha afirmat, ha estat fins i tot més alta que en anteriors edicions.

Roser Asencio

Ha participat molta gent del Casal, la Llar d'Avui i també de fora. Crec que és l'any que hi ha hagut més participació.


En total, s'han entregat prop d'una vintena de premis, la gran majoria de poesia, però també de narrativa i un d'humor. Els primers premis d'aquests Jocs Florals han estat per Antonieta Gemeli, en el cas de la Flor Natura en català, i per Romualdo Lorenz en castellà.

Per a l'alcalde, que ha estat l'encarregat de clausurar la festa, aquests jocs florals són una iniciativa molt entranyable i que sobretot reflecteixen el coratge de moltes persones que són capaces d'asseure's davant el paper i expressar els seus sentiments.

Lluís Recoder

El Jocs Florals de la Gent Gran és una festa molt especial, sobretot per la valentia d'aquestes persones que davant el paper i expressen els seus sentiments.


Prop d'un centenar de persones han assistit a l'entrega dels premis dels Jocs Florals, una festa que enguany ha comptat amb la col·laboració de rapsodes amateurs que han recitat els textos, i que ha servit també per entregar un lot de llibres a tots els participants de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.