'¡Ave, César!' i 'Deadpool', estrenes dels cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

George Clooney protagonitza '¡Ave, César!'

George Clooney protagonitza '¡Ave, César!'

La nova pel·lícula dels germans Coen, '¡Ave, César!', arriba aquest divendres a la gran pantalla. Josh Brolin, George Clooney i Scarlett Johansson protagonitzen aquesta comèdia ambientada al Hollywood dels anys 50. L'adaptació a la gran pantalla de l'antiheroi de Marvel Còmics 'Deadpool', a càrrec del director novell Tim Miller, també s'estrena als cinemes de la ciutat.

ESCOLTA-HO

'¡Ave, César!'
Josh Brolin, George Clooney i Scarlett Johansson protagonitzen aquesta comèdia dels germans Coen, directors de films com 'No es país para viejos', 'Valor de ley' i 'Fargo'. La comèdia transcorre durant els últims anys de l'edat daurada de Hollywood quan un gran estudi vol fer una superproducció de romans protagonitzada pel famós actor Whitlock, interpretat per Clooney, que desapareix durant el rodatge. Sembla que han segrestat l'actor i hauran d'esbrinar on es troba i rescatar-lo, tenint en compte que s'ha de fer front a tot tipus d'imprevistos, més enllà de reunir els 100.000 dòlars per al rescat.



'Deadpool'
Basat en l'antiheroi menys convencional de Marvel Còmics, 'Deadpool' narra l'origen d'aquest exagent de les forces especials reconvertit en mercenari, que després de passar per un cruel experiment adquireix poders sobrenaturals de curació i altres qualitats. Amb aquestes noves habilitats i un retorçat sentit de l'humor, Deadpool intentarà caçar l'home que gairebé destrueix la seva vida.

La pel·lícula està protagonitzada per Ryan Reynolds ('Mississippi Grind', 'El invitado' i 'Buried'), Morena Baccarin ('Homeland', 'La mirada del tiempo' i 'Firefly'), Ed Skrein ('La espada de la venganza' i 'Juego de tronos'), Gina Carano ('Fast & Furious 6' i 'Indomable') i TJ Miller ('Silicon Valley' i 'Transformers: La era de la extinción').




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.