La cartellera santcugatenca arriba avui amb pel·lícules per a tots els gustos


  • Comparteix:

Hugo Silva i Michelle Jenner protagonitzen 'Tenemos que hablar' / Foto: un moment del film

Hugo Silva i Michelle Jenner protagonitzen 'Tenemos que hablar' / Foto: un moment del film

La cartellera santcugatenca ofereix aquest divendres quatre estrenes. Les sales Yelmo i Cinesa projectaran la comèdia espanyola 'Tenemos que hablar,' protagonitzada per Hugo Silva i Michelle Jenner. Yelmo, a més, proposa 'Brooklyn', que aspira a l'Oscar a millor pel·lícula, millor guió adaptat i millor actriu protagonista per la interpretació de Saoirse Ronan. La sala també projectarà el film de terror sobrenatural 'El bosque de los suicidios', dirigit pel novell Jason Zada, i 'La habitación', de Lenny Abrahamson que opta a quatre estatuetes.

'Tenemos que hablar'
David Serrano torna al cinema amb la voluntat de repetir l'èxit que va aconseguir amb el guió d''El otro lado de la cama' amb una obra coescrita amb Diego San José, autor d''Ocho apellidos vascos' i la seqüela a Catalunya. 'Tenemos que hablar' explica la història de la Núria, interpretada per Michelle Jenner, una dona que ho té tot per ser feliç: una bona feina, una casa meravellosa i un parella que li acaba de demanar matrimoni. Ho té tot excepte un petit detall, els papers del divorci de la seva anterior parella, Jorge, interpretat per Hugo Silva. En Jorge es troba a l'atur, casa seva cau a trossos i no té xicota. La Núria s'ho haurà de fer venir bé per trobar el moment idoni per comunicar-li a l'exparella que vol els papers del divorci.



'Brooklyn'
'Brooklyn' és una adaptació de la novel·la homònima escrita per l'irlandès Colm Toibin dirigida pel també irlandès John Crowley ('Intermission'). L'acció se situa als anys 50 quan la jove Eilis Lacey decideix abandonar Irlanda i viatjar a Nova York, on coneix un noi que l'enamora. Però un dia a l'Eilis li arriben noticies d'un greu problema familiar i haurà de decidir entre quedar-se al seu nou país o tornar a la terra natal.



'El bosque de los suicidios'
Natalie Dormer, coneguda per interpretar Margaery Tyrell a 'Joc de Trons', es posa a la pell de Sara, una noia dels Estats Units que busca la seva germana bessona desapareguda al bosc Aokigahara, a la faldilla del Mont Juji del Japó. Tot i les advertències que no entri al bosc, Sara s'hi endinsa per descobrir què li ha passat a la germana. Això sí, s'haurà d'enfrontar a les ànimes i els morts que s'aprofiten de qualsevol persona que es passeja pel bosc.



'La habitación'
'La habitación' és l'adaptació del llibre 'Room' d'Emma Donoghue i està dirigida per Lenny Abrahamson. Per en Jack, un nen de cinc anys, l'habitació és el món sencer, el lloc on va néixer, on menja, juga i aprèn amb la seva mare. A la nit, dorm a l'armari, per si hi va el vell Nick. Així doncs l'habitació és la llar d'en Jack, mentre que per la seva mare és el lloc on acumula set anys tancada, segrestada des dels 19. La jove, interpretada per Brie Larson, ha creat en aquest petit espai una vida per al seu fill. Tot i això, la curiositat del nen va en augment, com també ho fa la desesperació de la mare, que sap que l'habitació no podrà contenir aquest binomi per gaire temps.

El film està nominat als Oscar en les categories de millor pel·lícula, millor director (Lenny Abrahamson), millor actriu (Brie Larson) i millor guió adaptat, categoria en la qual competeix amb 'Brooklyn' que també s'estrena aquesta setmana a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.