Jo Nesbø presentarà el seu últim llibre a Sant Cugat el 16 de març


  • Comparteix:

Jo Nesbø / Foto: Creative Commons

Jo Nesbø / Foto: Creative Commons

L'escriptor noruec Jo Nesbø, un referent de la literatura negra a tot el món amb més de 24 milions de llibres venuts, visitarà Sant Cugat el 16 de març en el marc del festival de novel·la negra Sang Cugat. Ho ha avançat el comissari de la cita literària, Joan Ramon Armadàs, en un acte dedicat al personatge de Sherlock Holmes aquest dijous.

La biblioteca Gabriel Ferrater acollirà la presentació de Nesbø, que parlarà del seu darrer llibre 'Police'. El comissari del festival santcugatenc, Joan Ramon Armadàs, ho ha explicat a Cugat.cat, que considera que la presència de l'escriptor ajudarà a 'fer gran' la cita literària.

Joan Ramon Armadàs

Estem molt contents de poder portar un dels autor de novel·la negra més venuts, llegits i coneguts a tot el món.


El de Nesbø serà el segon acte que el festival de novel·la negra Sang Cugat organitza fora del cap de setmana del cicle. El primer ha estat aquest dijous a l'Ateneu Santcugatenc, on s'ha homenatjat el detectiu Sherlock Holmes a través de la presentació del llibre juvenil 'John Watson y el Joven detective', una exposició de pipes de fum i un tast de cervesa artesana.

L'autora del llibre presentat, Pilar Esteras, ha recordat que aquest mite de la literatura és avui més present que mai.

Pilar Esteras

Sherlock Holmes està tan viu com el dia que el van crear.


El festival Sang Cugat vol augmentar el nombre d'actes, especialment a mesura que s'acosti Sant Jordi. L'objectiu, segons Armadàs, és fer que la ciutat 'respiri més novel·la negra'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.