Rozalén: 'En aquest segon treball em poso més fera per criticar amb humor el que no m'agrada'


  • Comparteix:

Rozalén / Font: Rozalen.org

Rozalén / Font: Rozalen.org

Dos anys després d'irrompre en l'escena musical estatal amb el seu treball 'Con derecho a...', la cantant Rozalén afirma que 'Quien me ha visto...', el seu segon disc, treu la part més visceral. Tot i mantenir l'essència del primer llarga durada, en aquest disc la manxega mostra la vessant més crítica amb temes com el 'postureig', la crisi i el tracte que rep la cultura. La cantant actuarà al Teatre-Auditori el 6 de març en un concert inclòs dins els actes del Dia Internacional de la Dona. L'actuació comença a les set.

ESCOLTA-HO

Algunes de les frases més destacades de l'entrevista

-'Esperem el concert de Sant Cugat amb molta il·lusió. Presentarem temes del nou disc, temes del primer i alguna sorpresa'.

-'Als meus concerts sempre m'acompanya una traductora de signes, així aconsegueixo una experiència inclusiva i tothom hi pot participar'.

-'En aquest treball, 'Quien me ha visto...', poso una mica més de 'fera'. Sempre des del bon rotllo, perquè no vull perdre el positivisme, però dono més canya'.

-'Al disc critico el 'postureig', les xarxes socials, les catifes vermelles, com de malament ho passo davant les càmeres... però amb humor, ja que jo també hi acabo participant'.

-'És cert que també canto la pèrdua de fe en la humanitat en aquest treball'

-'Hi ha un tema on critico el tracte que rep la cultura al nostre país'.

-'L'essència de Rozalén segueix sent la mateixa, però és obvi que he canviat: jo vaig estudiar psicologia i musicoteràpia i és al que em volia dedicar. És molt surrealista el que estic vivint, mai hagués pensat que estaria tocant al costat de gent que admirava tant'.

-'Hi ha una cançó, 'Berlín', que forma part de la banda sonora de la pel·lícula 'Perdiendo el norte' on parlo del que passa amb la gent de la meva generació. Tots tenim moltes carreres, però hem de buscar la feina fora de l'Estat espanyol'.

-'Estem tot l'equip molt emocionats pel fet de tenir l'Izah com a telonera. La coneixem personalment i ens encanta. Tot i que també és rar, ja que ella no necessita telonejar ningú'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.