La versió més forta i crítica de Rozalén arriba avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Rozalén presenta el seu disc 'Quien me ha visto...' / Foto: Rozalen.org

Rozalén presenta el seu disc 'Quien me ha visto...' / Foto: Rozalen.org

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge l'actuació de l'artista manxega Rozalén, que arriba a la ciutat per presentar els temes del seu segon disc 'Quien me ha visto...'. Acompanyada per la seva banda, la cantant oferirà una vetllada carregada de sorpreses on també sonaran alguns dels temes del seu primer disc. La santcugatenca Izah serà la telonera de Rozalén, en una actuació que comença a les set de la tarda.

'Quien me ha visto...' treu la part més visceral de la cantant i, tot i mantenir l'essència del primer llarga durada, en aquest treball la manxega mostra la seva part més crítica amb temes com el 'postureig', la crisi i el tracte que rep la cultura a casa nostra.

És una combinació de temes que també quedaran pal·lesos en la posada en escena del concert de Sant Cugat. Com explica María Rozalén, el concert tindrà una estètica més cabaretera i comptarà, com sempre, amb una traductora de signes perquè tothom pugui gaudir de l'espectacle.

Rozalén

Estem presentant les cançons del segon disc, però també sonaran temes del primer, alguna versió i diverses sorpreses. Com sempre, m'acompanya la Beatriz, una intèrpret de llenguatge de signes perquè tothom pugui gaudir del concert.


La santcugatenca Izah serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la vetllada. Una actuació que, com explica Rozalén, li fa especial il·lusió a causa de l'admiració que sent per Izah.

Rozalén

Tot l'equip estem enamorats de la Izah. Ens fa molta il·lusió però també és rar que ens faci de telonera algú com ella, perquè té prou talent com per no haver de tocar abans que ningú.


El concert forma part dels actes del Dia Internacional de la Dona. L'entrada costa 28 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.