El Cor infantil Sant Cugat se suma a la Festa de la Música Coral


  • Comparteix:

El Cor infantil Sant Cugat està dirigit per Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer

El Cor infantil Sant Cugat està dirigit per Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer

El Cor infantil de Sant Cugat se suma aquest diumenge a la celebració de la Festa de la Música Coral. L'Orfeó Català recupera aquesta cita, similar als Jocs Florals en l'àmbit literari, creada al 1904 per incentivar la creació d’un corpus coral català. La cita comença a les sis de la tarda al Palau de la Música Catalana i comptarà també amb la participació del Cor Madrigal, el Cor Jove de l'Orfeó Català, el Cor de noies Exaudio d'Igualada i el Cor Plèiade de Granollers.

La Festa de la Música Catalana es va crear a principi de segle XX amb la intenció d'incrementar el catàleg coral d'autors catalans en una època de plena efervescència del món coral. D'aquesta manera, entre els anys 1904 i 1922, la celebració va promoure la creació de fins a mil obres corals.

Quasi cent anys després, l'Orfeó Català recupera aquest diumenge la commemoració amb un concert al Palau de la Música que vol esdevenir un espai de reunió de tota la família coral catalana.

El Cor infantil de Sant Cugat, dirigit per Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer, interpretarà les cançons tradicionals catalanes 'La presó de Lleida' i 'Margarideta', així com el tema 'Brujas, hadas y sirenas' de Concepción Meseguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.