Justo Molinero porta els seus oients al Teatre-Auditori amb un cant a la vida


  • Comparteix:

Justo Molinero ha trepitjat per primera vegada l'escenari del Teatre-Auditori amb el seu primer espectacle, 'Ahora me toca a mi'. Poesia, cobla, sainets i molt d'humor han amanit un espectacle que ha traslladat el seus oients més fidels a les butaques de l'equipament cultural. Un públic més que entregat no ha deixat d'aplaudir cap de les aparicions de l'emblema de Ràdio Teletaxi, que reconeix haver complert el somni de fer teatre.

Un cant a la vida majúscul dit per un home que és un mite per a molts del món de la comunicació. Justo Molinero ha portat al Teatre-Auditori 'Ahora me toca a mí', una obra que també té la presència del grup teatral Los Descastaos. Molinero ha explicat que amb aquest projecte ha complert un dels seus somnis.

Justo Molinero

Hem tingut un somni, ens l'hem cregut, i ara ens toca a nosaltres.


L'audiència, no habitual a la sala, no ha deixat de demostrar la devoció per Molinero. Constantment, un mar d'aplaudiments l'han acompanyat, a més de pluges de riallades a cada acudit. De fet, el mateix periodista es mostra sorprès de la bona rebuda del públic.

Justo Molinero

No m'ho havia imaginat amb tanta gent ni amb teatres com aquest. Estem portant al teatre molta gent que no hi va normalment.


Dalt de l'escenari, la fórmula ha estat un Molinero que abandona el paper de locutor i un reguitzell d'històries que il·lustren la veritat de la vida: que cal viure-la al màxim i gaudir-la. Cobles, sainets i el rimte de tota una generació omplen l'espectacle, que també s'acompanya dels mítics anuncis del locutor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.