Cristina Casale ofereix avui un 'Parlem de... 'Sang a les venes''


  • Comparteix:

Cristina Casale / Foto: Web del Teatre-Auditori

Cristina Casale / Foto: Web del Teatre-Auditori

La pianista Cristina Casale ofereix aquest dimarts, a dos quarts de set de la tarda, una xerrada en el cicle 'Parlem de...', a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'artista parlarà de l'espectacle 'Sang a les venes' que oferirà dissabte de la setmana vinent al Teatre-Auditori.

Guardonada amb el Premi Internacional de la Creativitat al Piano, la critica especialitzada la qualifica com una artista de gran temperament i expressivitat. Casale va començar al món del piano als quatre anys i la seva carrera com a concertista l'ha portada a tocar a diverses ciutats d'Europa, dels Estats Units i de Sud-Amèrica. L'any passat, va debutar al Weill Carnegie Hall de Nova York, on va oferir un recital comentat de música majoritàriament catalana.

Cristina Casale col·labora al programa 'La Clàssica a Peu de Carrer' de Cugat.cat i ha estat nominada als Premis Ciutat de Sant Cugat 2015. Entre els seus projectes futurs, destaquen concerts a la Xina, el Japó, Colòmbia i Costa Rica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.