'Cien años de perdón', estrena d'avui a les sales Yelmo i Cinesa


  • Comparteix:

Fotograma del thriller espanyol

Fotograma del thriller espanyol

Les cartelleres santcugatenques dels cinemes Yelmo i Cinesa estrenen una única cinta aquest divendres: l'espanyola 'Cien años de perdón', dirigida per Daniel Calparsoro. A més, els espectadors tindran l'oportunitat de veure algunes de les cintes premiades als recents Oscar com 'Spotlight', millor pel·lícula; 'El renacido', millor fotografia, director i actor principal per Alejandro González Iñárritu i Leonardo di Caprio; i 'La habitación', millor actriu principal per Brie Larson.

'Cien años de perdón'
Després de 'Combustión' i diverses experiències per a televisió, Calparsoro torna a la pantalla gran amb 'Cien años de perdón'. És una cinta protagonitzada per Luis Tosar, Rodrigo de la Serna, José Coronado i Raúl Arévalo. Es tracta d'un thriller en què els sis atracadors d'un banc s'impliquen en el que aparentment havia de ser un robatori fàcil i net. Després s'adonaran que el cop es complica i es generen tensions entre els dos líders de la banda, 'El Uruguayo' i 'El Gallego'. Polítics, policies i banquers es veuran esquitxats en aquesta trama on no queda clar què és el que busquen els atracadors, ni qui roba a qui.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.