Mercè Diogéne exposa el seu fovisme a la Canals galeria d'Art fins a finals de juny


  • Comparteix:

Raïm blau de Mercè Diogéne.

Raïm blau de Mercè Diogéne.

El color de l'obra de Mercè Diogéne omple la Sala 1 de la Canals Galeria d'Art fins el proper 28 de juny. Retrats, edificis o natures i paisatges formen part de la mostra d'aquesta artista de Valldoreix reconeguda amb la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat.

La Canals ret homenatge a Mercè Diogéne amb aquesta exposició on es pot contemplar el seu informalisme a través de natures mortes, paisatges, marines però també la pintura d'edificis emblemàtics com alguns dels més coneguts terrats de Barcelona.

Mercè Diogéne

Hi molt color i ñla temàtica és molt variada.


El color és el gran protagonista d'aquesta exposició que es pot visitar fins el dia 28 juny a la Sala 1. Recordem que Diogéne va començar a destacar als anys setanta quan es va convertir en una activa mecenes del món de l’art santcugatenc des dels seus tallers de Can Montmany.
Entre els guardons destaca la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva llarga trajectòria artística, a través de la qual ha participat en nombroses exposicions aquí i a l’estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.