Dissidència Sònica demana repetir el Trona, però ara al vestíbul del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una imatge de la roda de premsa

Una imatge de la roda de premsa

Dissidència Sònica demana repetir el festival Trona al vestíbul del Teatre-Auditori després que fos suspès aquest dissabte al Parc de Ramon Barnils arran d'una actuació de la Policia Local. L'entitat ha assegurat que l'equipament municipal és l'únic espai de la ciutat 'habilitat per poder exercir el dret a fer música'. Un dels membres de Dissidència Sònica, Quimantú Segura, ha afegit que la suspensió del festival dissabte passat el va causar 'la falta d'entesa entre l'àrea de Cultura i la Policia Local'.

L'entitat ha escollit el vestíbul del Teatre-Auditori per la manca d'una sala específica per a aquest tipus d'actes i la dificultat que els suposa organitzar qualsevol acte a l'espai públic. Quimantú Segura manté que, si realment hi ha bona voluntat de l'Ajuntament, no hi ha d'haver cap problema.

Quimantú Segura

Si hi ha bona voluntat del consistori i es reconeix el problema, no esperem cap altra cosa que una resposta positiva.


Dissidència Sònica assegura que la situació la causa el model d'accés a l'espai públic per a les entitats de la ciutat, un sistema que, segons Quimantú Segura, no funciona, ja que s'hauria d'haver emès algun tipus de certificat d'autorització, precisament el que van demanar els agents que van aturar el festival. Segons Segura, tècnics de l'àrea de Cultura els han confirmat que havien seguit els passos correctament i això demostra que el model s'ha de replantejar a fons.

Quimantú Segura

El que ha quedat demostrat és que fent tot el que el model demana no es pot fer música a la via pública.


Davant 'la fallida del model', Dissidència Sònica fa una crida a les entitats de la ciutat a fer un front comú per trobar una sortida a la situació, ja que si li passa a una altra entitat que no tingui equips propis i els hagi llogat, 'pot ser la seva ruïna'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.