L'Ajuntament demana disculpes i reprogramarà el festival Trona


  • Comparteix:

Un dels concerts del Trona / Foto: Dissidència Sònica

Un dels concerts del Trona / Foto: Dissidència Sònica

L'Ajuntament ha lamentat aquest dilluns la cancel·lació del festival Trona arran d'una actuació de la Policia Local. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha demanat disculpes per la descoordinació i ha assegurat que es revisarà el protocol de concessió dels permisos per desenvolupar activitats a la via pública. De moment, el consistori reprogramarà els concerts del festival i valorarà si es pot celebrar al vestíbul del Teatre-Auditori, com ha demanat l'organitzador Dissidència Sònica.

La titular de Cultura ha lamentat les molèsties ocasionades, ja que el permís municipal per celebrar el Trona estava en ordre però no constava a la Policia Local. Fortuny ha assegurat que es tracta d'un cas aïllat en un sistema que funciona. Tot i així, per evitar nous casos es revisarà aquest protocol informatitzat, especialment per poder dotar les entitats d'un document que permeti donar constància del permís.

Carmela Fortuny

Tenint en compte el que ha succeït i perquè no torni a passar, un dels punts que hem de revisar és que l'entitat tingui constància del permís amb un document que es pugui visualitzar.


Dissidència Sònica i el consistori tenen previst reunir-se a principis de la setmana vinent per abordar la reprogramació del festival i estudiar si es pot desenvolupar al vestíbul del Teatre-Auditori, com ha avançat Fortuny.

Carmela Fortuny

Sempre amb la voluntat de trobar solucions hem acordat amb Dissidència Sònica valorar la possibilitat de fer-ho al vestíbul, si es pot coordinar amb les activitats ja programades.


El festival Tronal s'havia de celebrar dissabte passat, però va quedar aturat perquè la Policia Local no tenia constància del permís per als concerts al Parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.