La cartellera de Sant Cugat es renova avui amb pel·lícules per a tots els gustos


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres noves pel·lícules. Yelmo i Cinesa projectaran el film d'animació 'Kung Fu Panda 3' amb noves aventures del panda Po i els seus amics amants de les arts marcials xineses. Els seguidors de la trilogia 'Divergente' estan d'enhorabona amb l'estrena de la tercera entrega de la saga, 'La serie Divergente: Leal'. Yelmo també projectarà 'Mustang', de la directora francoturca Deniz Gamze, guardonada amb el Goya a la millor pel·lícula europea i amb el premi Discovery a la millor òpera prima dels guardons del cinema europeu.

ESCOLTA-HO

'Kung Fu Panda 3'
Vuit anys després que Dreamworks presentés 'Kung Fu Panda' i la seva seqüela el 2011, aquest divendres arriba a la gran pantalla la tercera part d'aquest film d'animació. En aquesta ocasió, en Po es retrobarà amb el seu pare, perdut durant molt temps, amb qui viatjarà al paradís secret dels pandes. Però el malvat Kai començarà a recórrer la Xina i vencerà tots els mestres de kung fu. Serà aleshores quan en Po haurà d'entrenar els seus parents per crear un equip de Kung Fu Pandes.



'La serie Divergente: Leal'
Arriba al cinema la penúltima entrega de 'Divergente', franquícia iniciada el 2014. El film adapta la primera part del tercer llibre de la trilogia de ficció escrita per Veronica Roth. En aquesta nova aventura, la Tris i en Cuatro viuran desafiaments més enllà de la muralla. Apareixerà una misteriosa agència, l'Oficina del Benestar Genètic, amb l'objectiu de crear ciutats experiment com Chicago per aillar la població genèticament malmesa per buscar-ne una cura. Els protagonistes hauran de trobar resposta a totes aquelles preguntes sobre la supervivència més enllà de la seguretat de la seva ciutat.



'Mustang'
L'acció del film se situa a principis d'estiu en una localitat al nord de Turquia. La Lale i les seves germanes juguen amb un grup de nois. Aquests jocs i la suposada immoralitat que suposen aixequen un escàndol amb conseqüències inesperades. La condició de la dona al país farà que l'àvia i el tiet de les noies decideixin fer-se càrrec de l'assumpte. Convertiran casa seva en una fortalesa i prepararan les joves per al destí com a futures esposes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.