Els Castellers de Sant Cugat afronten una temporada 2016 de consolidació


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat afronten la temporada d'aquest any amb l'objectiu de consolidar la feina feta. El primer pas serà portar el més aviat possible els bàsics de 8 a plaça per anar preparant el terreny per consolidar les tres construccions que van descarregar per primera vegada l'any passat: el 5 de 8, el pilar de 6 i el 9 de 7. Un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.

ESCOLTA-HO

En l'any del vintè aniversari dels Gausacs, els caps de colla volen convertir els castells que van aconseguir a la recta final del 2015 en habituals i plantejar algun altre objectiu, com el 7 de 8 o el 3 de 9, als últims mesos de l'any o, almenys, tenir-los preparats per a la temporada vinent. Els bons resultats fan que un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, es plantegi així la temporada.

Biel Samsó

Ens el plantegem un pèl més agressiu que l'any passat. Vist com vam acabar la temporada, volem ser més agressius amb la planificació.


Samsó valora que, 20 anys després del naixement de la colla, els camises verdes han arribat a un alt nivell tècnic que permet plantejar-se grans objectius. Els Gausacs es troben, segons el cap de colla, en un moment de gran maduresa.

Biel Samsó

El moment actual és el reflex de tota la gent que ha estirat de la colla. La sensació és de maduració.


Un altre dels desafiaments de la colla aquest 2016 és seguir fent-se un lloc a la ciutat. L'any passat, els Gausacs van llençar la campanya 'La colla del teu poble' per donar-se a conèixer a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.