El festival Trona es repetirà al parc de Ramon Barnils a mitjans de primavera


  • Comparteix:

Una de les actuacions del festival

Una de les actuacions del festival

Dissidència Sònica ha anunciat que el festival Trona, que es va suspendre el 5 de març al parc de Ramon Barnils arran d'un 'error burocràtic', es repetirà al mateix emplaçament a mitjans de primavera. Després d'una reunió entre el col·lectiu i l'Ajuntament, que ha lamentat el 'puntual error en la coordinació', s'ha descartat el Cafè Auditori tal com proposava Dissidència perquè 'no reuneix les condicions arquitectòniques ni d'orientació de públic' per acollir la proposta.

L'opció del parc de Ramon Barnils ha arribat per descart, ja que l'Ajuntament també havia proposat celebrar el festival al Casal TorreBlanca. Dissidència Sònica, però, ha rebutjat aquest espai pels mateixos motius pels quals no s'ha triat el Cafè Auditori. Ho ha explicat el membre del col·lectiu Quimantú Segura.

Quimantú Segura

L'Ajuntament va reconèixer que al Teatre-Auditori i al Casal TorreBlanca no hi cap tota la música que es fa a Sant Cugat. Això deixa com a única opció l'espai públic, a falta d'altres equipaments.


Si tenen disponibilitat, Splinter Sticks, Big Potta & Teks Meks, The Foxholes, Dj Rambla, Zeks, Postura i Underways formaran part del cartell d'aquesta nova edició de la cita musical organitzada per Dissidència Sònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.