El musical '73 raons per deixar-te', avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El repartiment de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

El repartiment de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acull aquest divendres el musical '73 raons per deixar-te', una reflexió sobre l'evolució de les relacions de parella. L'espectacle, dirigit per Elisenda Roca i protagonitzat per Àlex Casanovas, Mercè Martínez, Mone Teruel i Marc Pujol, començarà a les nou i les entrades costen 26 euros.

'73 raons per deixar-te' és una obra de Guillem Clua que explica la història de Mercè i Toni, dos joves que, després de tres anys de relació, veuen com tot plegat se'n va en orris. Malgrat que la història d'amor va començar amb flors i violes, ara s'ha tornat en odi. El musical, com explica l'actor Marc Pujol, relata els entrebancs que han de superar per tirar endavant -o no- la seva relació.

Marc Pujol

'73 raons per deixar-te' és una comèdia romàntica que comença just en el moment en què l'amor incondicional d'una parella es converteix en odi. A parti d'aquí, anirem veient com es transforma tot.


Elisenda Roca torna a posar-se al capdavant d'un muntatge musical que dissecciona les relacions humanes amb ironia i sentit de l'humor. La directora aposta per un repartiment petit, però amb una llarga trajectòria per retratar la vida en parella.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.