Obert el termini per participar a la 14a edició del Premi Literari de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell del Premi Literari / Foto: Web EMD Valldoreix

Cartell del Premi Literari / Foto: Web EMD Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha obert el termini de participació al Premi Literari del territori. Fins al 30 de juny els interessats podran presentar les seves obres, que han de ser inèdites i en llengua catalana. El concurs ofereix la modalitat juvenil, per a autors d'entre 12 i 17 anys, i la d'adults, per a majors d'edat. Les obres premiades s'enduran un guardó de 1.000 euros, en el cas de la categoria juvenil, i de 2.000 euros, a la d'adults, a més de la publicació del text per part de l'EMD de Valldoreix. Els guanyadors de les dues últimes edicions no es poden presentar a la competició.

Les obres, que s'hauran de presentar en paper i també en .pdf, hauran de tenir una extensió d'entre 10 i 30 fulls DIN-A4 escrits amb la tipografia Tahoma de 12 punts, o similar, i a doble espai.

Els originals s'han de presentar en un sobre tancat on consti la modalitat i el lema. A l'interior del sobre, s'hi ha d'escriure el títol, el nom, l'edat, l'adreça, el correu electrònic i el telèfon de contacte. El concursants menors d'edat hauran d'incloure el permís del tutor conforme n'autoritza la participació.

El jurat valorarà les obres presentades i les obrirà en Audiència Pública abans de la primera junta de veïns de Valldoreix, que se celebri després de l'agost. El jurat, presidit pel vocal de Cultura, Joaquim Castelló, i format per Teresa Bosch, Andrés Ehrenhaus, Enric Larreula, Mariona Masferrer i Martí Roqué, faran oficial el veredicte a l'audiència pública del primer ple que se celebri després d'agost.

Durant el termini d'un any des de l'adjudicació del premi, els autors cediran els drets d'edició de les obres guanyadores a l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.