Mercè Arànega retorna la veu aquest diumenge a Neus Català al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Mercè Arànega dóna vida a Neus Català / Foto: Teatre-Auditori

Mercè Arànega dóna vida a Neus Català / Foto: Teatre-Auditori

Mercè Arànega dóna vida aquest diumenge al Teatre-Auditori a Neus Català, la darrera supervivent catalana del camp d'extermini de Ravernsbrück. Amb l'espectacle 'Neus Català, un cel de plom', l'actriu florestana protagonitza un muntatge que ofereix un viatge a través de la memòria d'un dels testimonis més propers de la Segona Guerra Mundial. La cita comença a les set de la tarda i l'entrada t costa 26 euros.

Dirigit per Rafel Duran, l'espectacle és una coproducció del Festival Grec i la Sala Muntaner. Es tracta d'un projecte personal per a Mercè Arànega, que considera aquest espectacle com un 'acte de responsabilitat social i ètica' per recordar la memòria de Neus Català.

Mercè Arànega

Estic súper contenta d'haver decidit continuar endavant amb aquest monòleg, que podia haver acabat al GREC. És una aposta no només artística, ja que per a mi també hi ha una part de responsabilitat social i ètica de continuar amb la memòria de Neus Català.


En acabar la funció, Mercè Arànega contestarà les preguntes del públic amb la xerrada 'Parlem de...' que organitza l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.