L'humor i la intriga protagonitzen les estrenes als cines santcugatencs


  • Comparteix:

Un moment del film 'Calle Cloverfield 10'

Un moment del film 'Calle Cloverfield 10'

L'humor i la intriga protagonitzen les estrenes d'aquesta setmana de la cartellera santcugatenca. Cinesa i Yelmo projectaran 'Calle Cloverfield 10', l'òpera prima del director Dan Trachtenbert produïda per J. J. Abrams, i 'El pregón', l'última comèdia del català Dani de la Orden. Yelmo, a més, ofereix 'Agente Contrainteligente', el nou film de l'actor, guionista i productor Sacha Baron Cohen i 'El regalo' del director debutant Joel Edgerton.

'Calle Cloverfield 10'
Aquest divendres arriba a la gran pantalla l'spin-off de 'Monstruoso' ('Cloverfield'), 'Calle Cloverfield 10', produïda per J. J. Abrams i dirigida pel debutant Dan Trachtenberg. El film explica la història d'una jove que pateix un accident de cotxe. Quan desperta, es troba tancada en una cel·la sota terra, segrestada per un home estrany (John Goodman) que diu haver-la salvat del dia del judici final. L'excèntric captor assegura que l'exterior és inhabitable per culpa d'un terrible atac químic, cosa que no sap si creure. És així com comença el seu malson, en una espiral de desconeixement. La ment del criminal és infranquejable i ella haurà d'analitzar el seu enemic per aconseguir sobreviure.

A més de Goodman ('El Gran Lebowski', 'Navidades, ¿bien o en familia?', 'Monuments Men'), el repartiment d'actors el formen Mary Elizabeth Winstead ('Matar al mensajero', 'Aquí y ahora', 'Síndrome post divorcio') i John Gallagher Jr. ('The Newsroom', 'Las vidas de Grace' i 'Si la cosa funciona').



'El pregón'
El director Dani de la Orden ('Barcelona, nit d'hivern', 'Barcelona, nit d'estiu') uneix per primera vegada al cinema Andreu Buenafuente ('Torrente 4: Lethal crisis' i 'Spanish Movie') i Berto Romero ('Ocho apellidos catalanes' i 'Tres bodas de más'). Ells interpreten els germans Osorio, un duo musical que va gaudir d'un gran èxit als anys 90 que ja ha passat a l'oblit. Els Osorio van prometre no tornar-se a veure mai, però una bona suma de diners els torna a reunir per fer el pregó del seu poble natal. Les seves intencions d'arribar, guanyar diners i sortir corrent es veuen truncades per plans secrets, onades de fans i tradicions ancestrals.



'Agente Contrainteligente'
El creador d''Ali G' i 'Borat', Sacha Baron Cohen, torna al cinema com a guionista i protagonista d''Agente Contrainteligente', una paròdia de pel·lícules d'espies dirigida per Louis Leterrier ('Ahora me ves...' i 'El increíble Hulk'). El film presenta la història de dos germans molt diferents: en Sebastian (Mark Strong), un espia seriós i professional, i en Nobby (Baron Cohen), un dropo amant del futbol. Quan eren nens, vivien junts en un orfenat, però una parella va decidir adoptar només Sebastian, de manera que van acabar separant-los.



'El regalo'
L'actor Joel Edgerton ('Black Mass. Estrictamente criminal', 'Exodus: Dioses y Reyes' i 'El gran Gatsby') dirigeix, escriu i protagonitza aquesta pel·lícula. La història gira al voltant d'una parella que es trasllada de Chicago a Califòrnia amb l'objectiu d'iniciar una nova vida, però les coses no es tornen estranyes quan comencen a rebre misteriosos regals que possiblement tinguin alguna cosa a veure amb Gordo, un company d'estudis d'ell amb qui es troben 'per casualitat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.