La companyia de Cesc Gelabert converteix el futbol en dansa aquest diumenge al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'espectacle / Foto: Web del TNC

Imatge promocional de l'espectacle / Foto: Web del TNC

Els ballarins del Gelabert Azzopardi descodifiquen algunes de les millors jugades del FC Barcelona en format dansa amb l'espectacle 'Foot-ball' aquest diumenge al Teatre-Auditori. La companyia, dirigida per Cesc Gelabert, aposta per la hibridació de formats per demostrar que l'esport també pot ser cultura. L'espectacle comença a les set del vespre i les entrades tenen un preu de 26 euros.

Cesc Gelabert explica, en declaracions al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat, que per a ell el futbol també és cultura i que fa molt temps que volia fer aquest espectacle.

Cesc Gelabert

Foot-ball és un espectacle que neix de les relacions entre la dansa i el futbol. Jo he jugat durant molts anys al meu barri, Sarrià, i sóc soci des de fa molts anys. I sempre he tingut el desig de fer aquest espectacle. Per a mi, el futbol també és cultura.


El projecte, nascut al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), va començar el 27 de febrer una gira pels teatres de Catalunya gràcies a una iniciativa de La Xarxa Transversal. Mataró, Figueres, Manresa, Olot, Sant Cugat, Reus i Granollers són les ciutats que acolliran el muntatge de la Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.