'Batman vs Superman', la principal estrena dels cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula protagonitzada pels dos superherois

Un moment de la pel·lícula protagonitzada pels dos superherois

La cartellera santcugatenca es renova aquest dimecres amb dues noves pel·lícules. Yelmo i Cinesa projectaran el setè film dirigit per Zack Snyder, 'Batman vs Superman: El amanecer de la justicia'. En aquesta producció el director s'enfronta al repte de combinar en una pel·lícula els universos de Batman i Superman. Aquest duel de superherois suposa el primer pas cap a la 'La Liga de la Justicia', on Batman i Superman formaran equip amb la Wonder Woman, l'Aquaman, el Flash i el Cyborg amb l'objectiu de combatre amenaces massa poderoses per lluitar per separat. Cinesa també ofereix la seqüela 'Mi gran boda griega 2', que torna a acostar a l'espectador les aventures de la família Portokalos.

'Batman vs Superman: El amanecer de la justicia'
Zack Snyder porta per primera vegada Batman i Superman junts a la gran pantalla. Els personatges de DC Comics faran la seva primera aparició conjunta com a enemics, almenys al principi. Davant la por de les accions que pugui dur a terme Superman, el vigilant de Gotham City apareix per posar a ratlla el superheroi de Metròpolis, mentre que l'opinió pública debat quin és realment l'heroi que necessiten. L'home d'acer i Batman se submergeixen en una disputa territorial, però les coses es compliquen quan una nova i perillosa amenaça sorgeix ràpidament per posar en perill l'existència de la humanitat. Aquaman , Wonder Woman i Flash, entre altres, també tindran participació en aquest film orquestrat per Snyder.

La banda sonora del film és de Hans Zimmer ('Interstellar' i '12 años de esclavitud') i el guió de Chris Terrio (Argo) i David S. Goyer ('El caballero oscuro: La leyenda renace'). En aquesta ocasió Ben Affleck ('Argo', 'The Town. Ciudad de ladrones' i 'The company men') es posa a la pell de Batman i Henry Cavil ('El hombre de acero', 'Immortals' i 'Si la cosa funciona') interpreta Superman.



'Mi gran boda griega 2'
En aquesta seqüela, torna la majoria de personatges de 'Mi gran boda griega'. En aquesta ocasió la Toula i l'Ian intenten buscar temps per estar junts i criar la seva filla adolescent. Però un secret de la família Portokalos sortirà a la llum i tornarà a ajuntar-los a tots per celebrar un altre gran casament grec.

El film està dirigit per Kirk Jones ('Qué esperar cuando estás esperando' i 'Todos están bien') amb guió de Nia Vardalos ('Larry Crowne, nunca es tarde' i 'Con el amor no hay quien pueda', 'Connie and Carla'), que també protagonitza la pel·lícula al costat de John Corbett ('Obsesión', 'El asesino de la I-5' i 'Ramona y su hermana').




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.