Ainhoa Arteta torna als escenaris catalans amb un recital íntim al Teatre Auditori


  • Comparteix:

La soprano basca ha estat 9 mesos allunyada dels escenaris per motius personals

La soprano basca ha estat 9 mesos allunyada dels escenaris per motius personals

La soprano basca Ainhoa Arteta ofereix aquesta nit a Sant Cugat el seu primer concert a Catalunya després d'estar 9 mesos lluny dels escenaris per motius personals. La cantant, que ja va actuar a la nostra ciutat l'any 1999, interpretarà per primera vegada tres àries de Mozart, en un repertori íntim acompanyada pel pianista Rubén Fernández Aguirre.

Ainhoa Arteta actuarà aquesta nit al Teatre Auditori en el seu primer concert a Catalunya després de retirar-se temporalment dels escenaris per motius personals. La soprano torna a cantar després d'uns mesos difícils que, segons ha explicat, li han permès reflexionar i descansar, per tornar als escenaris amb més ganes que mai. Ainhoa Arteta.

Ainhoa Arteta

Aquest temps d'inactivitat m'ha servit per créixer com a persona i com a artista. Ara torno amb més ganes i més convicció.


El repertori del recital, que comptarà amb Rubén Fernández Aguirre al piano, constarà d'una primera part amb composicions de Sarti, Scarlatti, Vivaldi i Mozart, incloent tres àries que no havia cantat mai la soprano basca. La segona part la protagonitzaran les peces de compositors espanyols, com Enrique Granados i Manuel de Falla. La soprano Ainhoa Arteta assegura que es troba molt còmoda amb el format del recital, ja que és en aquesta modalitat on millor pot expressar la seva tècnica vocal.

Ainhoa Arteta

Els recitals impliquen un treball molt directe, molt personal, on el cantant està nu, sense més suport que la veu i el piano.


Després de visitar Sant Cugat, Ainhoa Arteta té l'estiu ple d'actuacions per l'Estat espanyol i a l'octubre viatja fins a Nova York, on actuarà al Metropolitan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.