Neix la 1a Biennal d'Art a l'Aire Lliure a Valldoreix


  • Comparteix:

Valldoreix es convertirà a la tardor en un gran aparador d'art / Foto: EMD Valldoreix

Valldoreix es convertirà a la tardor en un gran aparador d'art / Foto: EMD Valldoreix

Una quarantena d'artistes locals, nacionals i internacionals exposaran les seves obres a Valldoreix en la 1a Biennal d'Escultura a l'Aire Lliure. Sota el nom 'Valldoreix dels Somnis', la mostra vol convertir l'EMD en un espai de contemplació i reflexió artística. Les obres, de tema lliure, hauran de ser ecològiques i un jurat especialitzat escollirà tres guanyadors. La biennal tindrà lloc al setembre i a l'octubre a diferents espais de l'EMD.

'Valldoreix dels Somnis' és un projecte desenvolupat per l'associació local Amicart Valldoreix. La seva presidenta, Marcenia Baqués, assegura que l'objectiu de la mostra és oferir un recorregut artístic per Valldoreix.

Marcenia Baqués

L'objectiu és fer un recorregut escultòric important que sigui visitat per tothom i reconegut arreu. Sabem que això costarà una mica, que anirà a poc a poc, però la nostra intenció és que molts artistes hi participin.


La mostra té com a referent l'artista Federico Eguía, que ha promogut una mostra de característiques semblants a Puebla de la Sierra de Madrid que ja ha celebrat set edicions.

Les obres premiades rebran una dotació de 5.000, 3.000 i 2.000 euros, respectivament, i passaran a formar part del patrimoni artístic de l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.