Neix a Sant Cugat El Cinèfil, una web del món del cinema


  • Comparteix:

Web d'El Cinèfil

Web d'El Cinèfil

La web El Cinèfil apareix aquest divendres a escena amb l'objectiu d'informar i analitzar el món del cinema des de tots els àmbits. Es tracta d'una publicació impulsada i dirigida pel periodista santcugatenc Joan Ramon Armadàs.

Actualitat, opinió, crítica, entrevistes i reportatges són alguns dels continguts que oferirà el mitjà. La intenció és tractar tot l'àmbit cinematogràfic des de pel·lícules de ficció, sèries i documentals, entre d'altres. En aquesta primera fase, el text serà el format principal de la revista però la voluntat és ampliar aquest ventall amb audiovisuals, imatges i altres maneres d'explicar tot el que té a veure amb el cinema.

El català i l'àmbit català volen ser el segell del mitjà. El director, Joan Ramon Armadàs, afirma que, més enllà de cobrir tota l'actualitat del sector, el que tingui lloc a Catalunya serà el centre d'atenció.

Joan Ramon Armadàs

Volem informar bé de tot el que passa al voltant de casa nostra i recomanar als aficionats del cinema el que es fa aquí. Volem estar a sobre de festivals i rodatges de casa nostra.


El Cinèfil arrenca amb 25 membres, entre periodistes i col·laboradors, amb noms com el crític i historiador del cinema santcugatenc Àngel Comas i el cineasta santcugatenc Marc Carreté.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.