Els castells de 7 marquen la Diada de Padrins i Fillols dels Gausacs


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat el 7 de 7 i el 5 de 7, després de dos intents desmuntats de 4 de 8, aquest diumenge a la Diada de Padrins i Fillols que ha tingut lloc a Sant Cugat. Els camises verdes no han pogut descarregar el primer castell de 8 de l'any, que havien reservat per aquesta trobada marcada pel vintè aniversari dels Castellers de Sant Cugat. La colla local ha estat acompanyada pels Xics de Granollers i els Castellers de Barcelona, els seus padrins, i els Castellers de Cerdanyola, els seus fillols.

Els camises verdes arribaven amb l'objectiu de descarregar el 7 de 7 i estrenar el comptador de castells de 8 de l'any. Tot i només aconseguir un dels dos objectius, un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ha remarcat que no s'han de treure conclusions a aquestes alçades de temporada.

Biel Samsó

Ens hem quedat amb gust agredolç per no haver pogut descarregar el 4 de 8. No serà per la feina feta ni la que farem per poder-la portar a plaça.


Els Gausacs han ofert el primer acte obert de la celebració del seu vintè aniversari. De fet, l'actuació d'aquest diumenge rememora la primera actuació de la colla local. El 30 de juny del 1996, en el marc de la Festa Major de Sant Cugat, els Gausacs es van presentar en societat acompanyats dels Castellers de Barcelona i els Xics de Granollers, que van exercir de padrins. A més, els Castellers de Cerdanyola són els fillols dels camises verdes.

L'altre cap de colla de l'entitat, Àlex Castellarnau, ha assegurat que en la diada d'aquest diumenge s'han sentit 'orgullosos' dels seus fillols.

Àlex Castellarnau

Ens hem trobat amb sorpreses amb totes les colles, fins i tot han portat mones. Això pot ser una tradició.


Els Xics de Granollers han descarregat el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7. Els Castellers de Barcelona han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 7 de 7. Els Castellers de Cerdanyola el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.