El Festival de Música de Cambra arrenca amb ple al claustre per veure els 'Cordes invisibles'


  • Comparteix:

El grup va estar dirigit pel mestre Josep maria Bardagí fins la seva mort.

El grup va estar dirigit pel mestre Josep maria Bardagí fins la seva mort.

Inici amb molt bon peu del Primer Festival de Música de Cambra al Monestir. El quintet de corda 'Cordes invisibles' ha atret l'interés dels sancugatencs que han omplert el Claustre en aquesta iniciativa que combina bon temps i bona música per la nit del divendres fins el proper 23 de juliol.

El quintet de corda, 'Cordes Invisibles', ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida al Festival. Dos violins, una viola i un violoncel s'han acompanyat d'una guitarra per interpretar obres clàssiques i romàntiques i peces de l'argentí Astor Piazzola. Els tangos i milongas de Piazzola ha estat, potser, un dels moments més àlgids de l'actuació.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals s'ha mostrat molt satisfeta pel nivell de públic i ha anunciat la intenció de donar-li, l'any vinent, un ressò més internacional:

Àngels Solé

Estic molt satisfeta de veure el Claustre ple. Volem que l'any que ve el festival tingui un ressó de caire nacional i també internacional.


Fins el 23 de juliol, les millors formacions de música de cambra passaran pel Claustre. Entre les actuacions destaca l'estrena de 'Belles pedres velles', dedicada a Sant Cugat, per part d'Harmonia Quintet de Vent. El trio està format per la flautista Patrícia de No, el violoncel·lista Cristoforo Pestalozzi i Nozomi Isobe al piano.

El públic assistent ha rebut amb els braços oberts el Festival i ha confessat a la ciutat li mancava un certàmen que combinés nit, estiu i música clàssica:

Públic

Feia temps que a la ciutat li calia una iniciativa d'aquesta mena. Ens alegrem, per fi.


La iniciativa, que compta amb el suport de Deustche Bank, neix de la voluntat de l'Ajuntament d'ampliar el gruix d'activitats musicals a l'aire lliure com ja s'ha fet amb el cicle de concerts 'Música al Parc Ramon Barnils', el diumenge al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.