La XIV Biennal marxa de Sant Cugat amb un nivell inferior de visitants


  • Comparteix:

El directo de la Mostra creu que el públic, enguany ha estat molt més entès, tot i que l'assistència ha estat menor.

El directo de la Mostra creu que el públic, enguany ha estat molt més entès, tot i que l'assistència ha estat menor.

La XIV Biennal Mostra d'Art Contemporani Català ha abandonat aquest diumenge Sant Cugat amb un nivell de públic inferior al registrat en anteriors edicions. Segons el seu director, Josep Canals, la davallada es deu al fet que la Casa Aymat, on s'ha exposat la mostra, és un recinte de poca afluència de visites. Ara, la Biennal inicia a Vic un itinenri per diversos municipis dels Països Catalans que acabarà el desembre del 2005.

Poc públic però més entès. Aquesta és la impressió que té Josep Canals del públic que ha assistit a la Casa Aymat per veure la Catorzena Biennal. Segons el director de la mostra, és obvi que altres recintes com el Monestir o la Casa de Cultura registren una afluència de visites molt més gran i per tant, aquest any, el públic ha disminuït.
En tot cas, Canals creu que els visitants han estat, enguany, inferiors, però molt més entesos i han anat a la casa Aymat sabent què anaven a veure.:

Josep Canals

Estic segur que hi ha hagut menys gent que en anys anteriors. Però era gent entesa que sabien que anaven a veure. Molt interessats.


Entre les visites, Canals ha volgut destacar la consellera de Cultura, Catarina Mieras.

Aquest diumenge, una vegada la Biennal abandona la Casa Aymat, s'encamina cap a Vic on s'exposarà fins el proper 27 de juny al Museu de l'Art de la Pell. Posteriorment viatjarà per 15 poblacions més per acabar a Barcelona, el desembre del 2005.

Canals està convençut que aquest itinerari permet mostrar a la resta dels Països Catalans el llegat i les potencialitats de Sant Cugat en el panorama pictòric actual:

Josep Canals

Estic sefure que amb la Biennal exportem el nostre potencial artístic i l'ensenyem a la resta de Catalunya i Andorra.


Recordem que la mostra, que recull l'obra de 17 artistes, té un cost de total de 120.000 euros, dels quals la Generalitat n'aporta un 10%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.