La Festa del Cine torna els dies 9, 10 i 11 de maig a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell promocional de la iniciativa

Cartell promocional de la iniciativa

La nova edició de la Festa del Cine arriba a les sales Yelmo i Cinesa de Sant Cugat entre el 9 i l'11 de maig. El preu de les entrades serà de 2,90 euros amb una acreditació que s'aconsegueix a la web Fiestadelcine.com. Les entrades es poden adquirir a la taquilla, a 'Internet i en caixers de venda d'entrades. Els menors de 14 anys i majors de 60 no necessiten presentar acreditació.

Es tracta de la desena edició d'una iniciativa organitzada per la Federació d'Associacions de Productors Audiovisuals Espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (Fedicine), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) per fomentar l'assistència a les sales de cinema com a hàbit social i cultural.

Aquesta edició de la Festa del Cine destaca per l'àmplia oferta de cinema espanyol amb pel·lícules com 'Julieta', l'última pel·lícula d'Almodóvar, i la comèdia de Paco León 'Kiki, el amor se hace'. També es podran veure 'Cien años de perdón', 'El Olivo', 'Toro', 'Lobos sucios' i 'El pregón'.

Els superherois 'Batman v Superman: El amanecer de la Justicia' i 'Capitán América: Civil War' també estaran disponibles. Els amants de la fantasia podran gaudir amb 'Las crónicas de Blancanieves: El cazador y la reina del hielo' i amb 'Víctor Frankestein'.

Basades en fets reals, hi ha 'Trumbo', protagonitzada pel nominat a l'Oscar al millor actor Bryan Cranston, la tragicomèdia 'The lady in the Van' i el documental 'Hitchcock/Truffaut'.

Mira els tràilers

'Julieta', de Pedro Almodóvar



'Kiki, el amor se hace', de Paco León



'Cien años de perdón'



'El Olivo'



'Toro'



'Lobos sucios'



'El pregón'



'Batman v Superman: El amanecer de la Justicia'



'Capitán América: Civil War'



'Las crónicas de Blancanieves: El cazador y la reina del hielo'



'Víctor Frankestein'



'Trumbo'



'The lady in the Van'



'Hitchcock/Truffaut'




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.