'Race, l'heroi de Berlín' i 'El libro de la selva' arriben aquest divendres als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment del film d''El libro de la selva'

Un moment del film d''El libro de la selva'

La cartellera santcugatenca presenta aquest divendres dues estrenes. Les sales de Yelmo i Cinesa proposen la nova adaptació de Disney d''El llibre de la selva', en una pel·lícula d'acció real dirigida per Jon Favreau. Les aventures de Mogwli compartiran cartellera amb 'Race, l'heroi de Berlín', un biopic dedicat a l'atleta Jesse Owens que es podrà veure a les dues sales i que Cinesa projectarà en català.

ESCOLTA-HO

'Race, l'heroi de Berlín'
Basada en fets reals, la cinta dirigida per Stephen Hopkins arriba a la gran pantalla per explicar la història de l'atleta Jesse Owens, que va fer història quan va aconseguir quatre medalles d'or als Jocs Olímpics de Berlín de 1936.

El film situa l'espectador als anys 30 quan Jesse Owens (Stephan James) és la primera persona de la seva família a anar a la universitat. El seu entrenador d'atletisme, Larry Snyder (Jason Sudeikis), s'adona del potencial del jove atleta afroamericà i li suggereix participar als Jocs Olímpics. Però al seu voltant tot són dificultats, ja que Owens té obligacions familiars i a més pateix en primera persona el racisme de l'època. A més, se li afegeix el debat de si els Estats Units haurien de competir en uns jocs que tenen lloc a l'Alemanya nazi.



'El libro de la selva'
Disney aposta per una nova adaptació d''El llibre de la selva', de Rudyard Kipling. En aquesta ocasió, la productora presenta un film que combina l'acció real amb els escenaris fotorealistes i els animals generats per ordinador. Jon Favreau dirigeix aquesta producció que protagonitza el debutant Neel Sethi en el paper de Mowgli.

Disney ja ha anunciat que prepara la segona part de la pel·lícula. L'autor de l'obra va publicar tres llibres amb històries d'en Mogwli i les seves aventures a l'Índia, així que la productora té material per portar a la gran pantalla. En paral·lel, Warner prepara una nova adaptació de l'obra que es dirà 'Jungle Book: Origins' amb Andy Serkiscom a director amb estrena prevista per a l'octubre del 2018.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.