L'Esbart Sant Cugat acull avui un taller de cants occitans


  • Comparteix:

Un detall del cartell

Un detall del cartell

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) ofereix aquest dissabte, de deu del matí a dues del migdia, un taller per descobrir la música occitana al local de l'Esbart de Sant Cugat. Durant el taller, es treballaran alguns dels principis del cant tradicional i balls cantats d'aquesta regió.

El taller anirà a càrrec del grup Mirabèl, format per tres músics vallesans: Pol Aumedes (veu i acordió diatònic), Ermengol Marcos (violí i veu), i Joan Codina (pifre, pandereta i veu). Com explica la coordinadora d'estudis i professora de gralla de l'entitat, Júlia Soler, un dels objectius de la entitat és difondre la cultura popular tradicional de Catalunya.

Júlia Soler

La temàtica de l'audició de final de curs de l'escola és la música del Pirineu. Ens va semblar interessant fer aquest taller per donar a conèixer una música gens habitual per aquí.


La mostra funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. Cal confirmar l'assistència per correu electrònic a emtsc@emtsc.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.