L'Ateneu escalfa motors per Sant Jordi amb '16xDos', el primer llibre que edita


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc ha presentat aquest divendres el llibre '16xDos', un recull de relats breus escrits per 16 alumnes del taller d'escriptura de l'entitat. El llibre és el primer que edita l'Ateneu i es podrà trobar aquest Sant Jordi a la ciutat.

Jesús Reverté, Jone Miren, Joan Santó i 13 alumnes més del curs d'escriptura de l'Ateneu Santcugatenc han aconseguit el seu somni: escriure un llibre en paper. Ho han fet gràcies l'entitat local, que ha decidit editar per primera vegada un llibre escrit pels seus alumnes. La professora i escriptora, Susana Camps, es mostra molt 'orgullosa' d'haver pogut tirar endavant el projecte.

Susana Camps

Estic molt agraïda per la missió que ha complert l'Ateneu. Estem francament orgullosos del resultat.


Els autors, d'edats compreses entre els 12 i els 70 anys, asseguren estar 'molt emocionats' per veure el seu treball imprès en un llibre.

Escriptors

És una gran alegria, un regal. / És la primera vegada que veig les meves lletres escrites en un llibre. / Quan el veus tens una emoció brutal. / Encara no l'he vist, em sentiré com el meu primer fill.


La presentació del llibre, que ha estat al Claustre del Monestir, és el primer acte per commemorar el 60è aniversari de l'Ateneu. El llibre té un cost de 10 euros i es podrà trobar a la fira de Sant Jordi de la ciutat i a la seu de l'Ateneu Santcugatenc, a la plaça de Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.