Un Teatre-Auditori exultant es rendeix a la música d'una Bebe nova


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Bebe ha tornat aquest divendres al Teatre-Auditori per presentar els temes del seu darrer treball, 'Cambio de piel'. Durant prop de dues hores i mitja la cantant extremenya ha fet vibrar el públic de l'equipament municipal amb temes nous com 'Me fui' i 'Borrones', combinats amb altres destacats de la seva discografia com 'La bicha', 'Malo' i 'Ella'. El públic santcugatenc ha acudit fidel a la cita amb Bebe després de quatre anys d'espera.



Una allau d'aplaudiments ha estat el preludi d'una nit que ha estat marcada per la sintonia amb el públic. Com una declaració d'intencions, la vetllada ha començat amb l'escenari en negre i la cançó de Manolo Caracol 'La niña de fuego', ja que en aquests prop de quatre anys de silenci discogràfic, Bebe ha tornat al poble, a les arrels, per recuperar la seva essència i crear un treball que parla des de la intimitat, l'experiència i la passió.

Acompanyada per Javier Pedreira a la guitarra, Jacob Reguilón al baix, Josué Santos al teclat i Pedro Barceló a la bateria, Bebe ha donat el tret de sortida al concert amb el tema 'Borrones'. Asseguda en una gran butaca de vímet que ha presidit l'escena durant tota la nit, la cantant ha recitat que 'Si quiere llover, que llueva y nos coja donde quiera / Yo no pienso volver a ser la de antes' per demostrar que ha tornat més força que mai.

Un dels moments més entranyables de la nit ha estat quan la cantant ha fet pujar a l'escenari els nens presents a la sala per acompanyar-la en el tema 'Una canción'.

El joc de llums, proper a la psicodèlia, ha acabat d'arrodonir un espectacle marcat per la força de les lletres de l'artista. El públic santcugatenc ha acompanyat Bebe en tots els estadis del concert i ha acabat la nit dempeus.

L'artista no ha volgut fer declaracions als mitjans de comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.