L'Aula de So celebra 25 anys de música a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

L'Aula de So ha celebrat aquest diumenge el seu primer quart de segle amb un emotiu concert al Teatre-Auditori que ha ofert un viatge a través de la seva història. La vetllada ha començat amb la Cantata Infantil, que ha aplegat prop d'un centenar de músics a l'escenari, i ha seguit durant prop de dues hores amb actuacions de les diferents seccions de l'entitat. La nit ha servit també per presentar en societat el Cor de Nois, dirigit per Ana Boixeda.

L'Aula de So va néixer el curs 1990-1991 de la il·lusió d'uns músics amants de la pedagogia que volien crear sinergies musicals a la ciutat. Un quart de segle després, l'entitat ha esdevingut un dels principals aglutinadors de la música feta a Sant Cugat i té diferents seccions que han anat nodrint el projecte inicial: el Cor Infantil de Sant Cugat, la secció de Teatre Musical, els combos i cantants de l'escola de música Aula de So, l'ONG Petits Músics del Món i els Cors Dama, Aglepta i de Nois. Tots ells han passat aquest diumenge per l'escenari del Teatre-Auditori per oferir un tast de la seva activitat davant un equipament ple.

La cita ha estat un repàs per la història i les persones que han fet possible que l'Aula de So arribi als 25 anys amb bona salut. Segons el director i membre fundador de l'entitat, Martí Marín, el secret per assolir aquesta xifra és l'equip humà que l'impulsa.

Martí Marín

Una de les claus de l'èxit és la qualitat del professorat i l'altra és l'apassionament d'aquest professorat. I la tercera és una que ha anat esdevenint amb el temps, que és l'aprenentatge que s'ha fet a la institució.


L'aula mira al passat amb orgull i il·lusió i afronta el futur amb un objectiu clar: aconseguir obrir una línia de primària musical a la ciutat. Com explica Marín, es tracta d'un projecte llargament reivindicat per l'entitat.

Martí Marín

Fa molts anys que anem al darrere d'una primària musical, d'una primària que entengui la música. N'hem parlat per activa i per passiva i esperem que un dia pugui ser una realitat.


La celebració ha acabat amb la cançó 'Hymn to freedom', d'Oscar Peterson, interpretada per tot els grups de l'Aula de So.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.