La dona, fil conductor de la segona edició del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic


  • Comparteix:

Detall del cartell dissenyat enguany

Detall del cartell dissenyat enguany

La segona edició del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic se celebrarà entre el 7 i el 10 de juliol a les sales Cinesa i tindrà la dona com a eix central de la programació. El Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat s'ha presentat aquest dimarts a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm i ampliarà un dia les projeccions, que arrencaran amb la 'prèmiere' nacional de la britànica 'Awaiting'.

El Teatre-Auditori i el seu entorn acolliran les activitats paral·leles. El codirector del festival, Joan Ramon Armadàs, considera la temàtica d'enguany -la figura femenina- com una manera de reivindicar el talent femení al món del cinema i d'homenatjar referents fílmics del gènere con la tinent Ripley ('Alien'), Sarah Connor ('Terminator') i Rachael i 'Pris' ('Blade Runner').

El festival reservarà la projecció inaugural per a 'Awaiting' (Regne Unit). Mark Murphy signa aquesta cinta d'un solitari home amb tendències psicòtiques que veu trontollar tot quan la filla rescata una de les seves víctimes.


L'avanç de la programació està farcit de títols del fantàstic dels darrers dos anys, de diverses nacionalitats, inèdites a Catalunya i amb diverses nominacions i premis als circuits de festivals especialitzats. L'altre director de la trobada cinèfila, Marc Carreté, adverteix que algunes produccions poden ser no aptes 'per a determinades sensibilitats'.

Sant Cugat Fantàstic és possible gràcies al suport d’Estrella Damm, patrocinador oficial, i a la col·laboració de l’Ajuntament, el Teatre-Auditori, Cinesa i Hewlett Packard, entre altres.

Altres títols confirmats
'A girl at my door', de July Jung (Corea del Sud)


'True Love ways', de Mathieu Seiler (Alemanya)


'Baskin', de Can Evrenol (Turquia)


'Southbound', de Radio Silence, Roxanne Benjamin, David Bruckner i Patrick Horvath (Estats Units)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.